„Ljeto u knjižnici“ srijedom – igraonice i radionice za djecu!

„Ljeto u knjižnici“ srijedom – igraonice i radionice za djecu!

Ovog se ljeta ponovno družimo u Knjižnici! Nastavljamo s našim ljetnim radionicama i igraonicama za djecu! Kao i prije, igraonice će se održavati svake srijede tijekom srpnja i kolovoza u 10:00 sati u čitaonici Knjižnice. Prva igraonica održat će se u srijedu, 3. srpnja, u 10:00 sati.

Kako smo obogatili fond informatičkom opremom, odlučili smo ove godine provesti i radionice namijenjene djeci. Nakon igraonice, zainteresirani mogu ostati i na radionici koja će se održati u 11:00 sati. Tijekom ljeta održat ćemo radionice programiranja micro:bitovima, crtanja 3d olovkama i sl. Kako se radi o osjetljivoj opremi namijenjenoj djeci starijeg uzrasta, na radionicu pozivamo svu djecu od 11 do 18 godina.

Zbog ograničenog broja računala i 3D olovaka, na radionice je potrebno prijaviti se ranije kako biste si osigurali mjesto. Prijave su moguće i srijedom tijekom igraonica.

Sve igraonice i radionice su potpuno besplatne. Pozivamo svu djecu da nam se pridruže u ugodnom klimatiziranom prostoru igrajući društvene igre i zabavljajući se!