OSNOVALI SMO ČITATELJSKI KLUB ZA MLADE !!!

OSNOVALI SMO ČITATELJSKI KLUB ZA MLADE !!!

U četvrtak, 12. studenoga, održan je inicijalni sastanak osnivanja Čitateljskog kluba za mlade.
Našem su se javnom pozivu odazvale dvije djevojke: Anja Simić i Iva Akmadžić, a zbog školskih je obaveza jedan mladić bio spriječen, no pridružit će se na narednim susretima.
Djevojke su dobile upute kako čitateljski klub funkcionira, a s punim povjerenjem im se prepušta daljnje samostalno vođenje, uz apsolutnu podršku i logistiku Knjižnice.
Kako je Anja studentica informatologije i svoju je stručnu praksu provela u našoj Knjižnici, pripala joj je čast biti prvom voditeljicom Kluba. Naslijedit će ju Iva, a namjera nam je osposobiti što više osoba za samostalno vođenje. Anja i Iva – dvije sjajne djevojke kakve čitateljski klub može samo poželjeti.
Iva je, zahvaljujući svom cjeloživotnom čitateljskom iskustvu, predložila sjajan naslov za prvo čitanje: Kradljivicu knjiga Markusa Zusaka, a naredni je susret planiran za utorak, 15. prosinca u 18:00 sati.
Ove dvije iznimne djevojke darivali smo poklon-vrećicama u kojima se nalazi književni časopis, po jedna knjiga poezije i proze i straničnici. Nisu skrivale svoju čitateljsku strast i oduševljenje, osobito časopisom koji rijetki imaju prigodu čitati.
Djevojke će animirati još mladih da im se pridruže, a i mi pozivamo zainteresirane na mjesečno jednosatno druženje, uz razgovor o knjigama u jaaaaako dobrom društvu. Nećete požaliti! Sve informacije možete dobiti osobno u Knjižnici, na telefon: 381-307, na e-mail: knjiznica@czk-cepin.hr ili u inbox na Facebook stranici Knjižnice: https://www.facebook.com/Knjiznica.Cepin.