Završeno ljeto u knjižnici

Završen programski ciklus „Ljeto u knjižnici“ 2013.

U srijedu, 28. kolovoza , u okviru programa „Ljeto u knjižnici“, održana je posljednja ovogodišnja igraonica.

Kroz ovaj smo program, tijekom dva ljetna mjeseca, srpnja i kolovoza, u vrijeme školskih ljetnih praznika, okupili 37 čepinske djece, različitih uzrasta (od 4 do 13 godina). Kako u našoj sredini nema sličnih sadržaja, djeca i njihovi roditelji izrazili su veliko zadovoljstvo mogućnošću druženja i upoznavanja novih prijatelja, igranja zanimljivih društvenih igara te korištenja knjižničnih službi i usluga za kvalitetno provođenje slobodnog vremena tijekom školskih praznika.

Najaktivniji sudionici igraonica, koji su s nama proveli 6 do 8 proteklih dopodneva srijedom, nagrađeni su Potvrdom o sudjelovanju i knjigama Nikole Pulića „Čuvari amfora“ i „Kormoran“ koje je sam autor i potpisao za svog gostovanja u Čepinu. Kako više nije među živima, njegov vlastoručni potpis doprinosi posebnoj vrijednosti darovanih knjiga koje će našu djecu podsjećati na Prvu ljetnu igraonicu u mjesnoj Knjižnici.

Pred djecom su sada novi izazovi u novoj školskoj godini, a s veseljem ćemo pripremiti novi zanimljiv sadržaj za naša druženja tijekom ljeta 2014. godine. Do tada, pozdrav:“ Vidimo se u Knjižnici!“

Završeno ljeto u knjižnici