KVIZ ZA GENERACIJU K, 15. studenoga 2022.

KVIZ ZA GENERACIJU K, 15. studenoga 2022.

Dijelimo zadovoljstvo uspješno održanim prvim kvizom u našoj sredini.
Našem su se pozivu odazvale tri sjajne ekipe: Veliki odmor, Ljudi iz škole i Padobranci. I oduševili poznavanjem književnosti. Zahvaljujemo jednoj od najboljih mladih kvizašica u Republici Hrvatskoj, Ani Pašalić, na suradnji i sastavljanju pitanja. Za knjigoljupce, možda su se činila laganim, ali za prosječnog građanina?!? Čak ni ovi izvrsni znalci različitih područja i kvizomani nisu na sva pitanja odgovorili točno. No to ni nije važno. Važno je da smo se okupili oko knjige i knjižnice i proveli vrijeme u prijateljskom ozračju. A ni smijeha nije nedostajalo. Raduje nas da su kvizu nazočili, osim stanovnika općine Čepin, i stanovnici Bilja i Višnjevca, ali ih je čepinsko porijeklo privuklo našem događaju. I neka je – upoznali smo pametne i svestrane ljude i saznali za još nekoliko knjiga koje će uskoro pronaći svoje mjesto u našoj Zavičajnoj zbirci. A o tome…kad stignu.
Još jednom čestitamo pobjedničkoj ekipi Velikog odmora s nadom da će rado čitati osvojene knjige te se, uz straničnike i olovke s našim logom s osmijehom na licu prisjećati ovog događaja te nas i dalje rado posjećivati.
Oduševljeni smo svima koji su sinoć hrabro sudjelovali u našem prvom kvizu te se uvjerili kako ne „boli“, a nadamo se da će im se pridružiti i drugi kako bi ispunili našu želju da kviz postane našom redovnom aktivnošću.