NAJAVA PREDAVANJA DR. SC. ZVONKA PAŽINA “DIJALOG U OBITELJI”

NAJAVA PREDAVANJA DR. SC. ZVONKA PAŽINA “DIJALOG U OBITELJI”

Povodom Međunarodnog tjedna braka (7.-14. veljače), u srijedu, 12. veljače, u 18:00 sati, u našoj Čitaonici, pozvano predavanje “Dijalog u obitelji” održat će Izv. prof. dr. sc. Zvonko Pažin, profesor liturgike na KBF-u u Đakovu, župnik čepinske župe Duha Svetoga.
Za vrijeme studija u Rimu pohađao je Školu za obiteljske savjetnike “La Famiglia” gdje je i diplomirao 1987. s diplomskim radom “Le disposizioni di base del consulente”. Stoga je gospodin Zvonko Pažin, kao obiteljski savjetnik, nabolji izbor za predavača na ovu temu.
Detaljnije o predavaču: http://www.djkbf.unios.hr/hr/prof-zvonko-pazin
Obratite pozornost na zavidan broj objavljenih publikacija, znanstvenih i stručnih radova! Subotom redovito (od 2014.) objavljuje u „Glasu Slavonije“ kolumnu pod naslovom „Biblijska poruka“. Preporučamo!
Tjedan braka odvija se kroz promicanje događaja sa svrhom povećanja kvalitete bračnih odnosa i njihovog pozitivnog utjecaja na razvoj društva. Tjedan braka započeli su Richard i Maria Kane u Velikoj Britaniji 1997. godine. Od tada se obilježava u više od 27 zemalja svijeta s više od 2 mil. sudionika svake godine.
Ovim predavanjem i mi dajemo svoj doprinos naglašavanju značaja braka i dijaloga u obitelji te time i harmoničnijem modernom društvu.