Drvodjelja

Oslanjajući se na iskustvo u vlastitom radu s brojnim ljudima na vodećim položajima, s ljudima iz svijeta trgovine, profesionalnim i sveučilišnim sportskim timovima, neprofitnim organizacijama i školama, Jon Gordon donosi zabavnu i poučnu priču koja smjera potaknuti čitatelje da prionu na izgradnju boljeg života, karijere i svoga radnog tima uz pomoć strategija za uspjeh na svijetu.

Michael za vrijeme jutarnjeg trčanja kolabira te se budi u bolnici, s glavom u zavojima, sa zebnjom uzrokovanom stresovima kojima je bio izložen stvarajući tvrtku zajedno sa suprugom Sarom. Kada doznaje da je čovjek koji mu je spasio život drvodjelja, odlazi k njemu i otkriva da on nije tek stolar; to je čovjek koji izgrađuje živote, karijere, ljude i radne timove.

Dok mu drvodjelja prenosi mudra znanja, Michael se unatoč brojnim nedaćama, neostvarenim poslovnim dogovorima, vlastitim strahovima i propalim pokušajima trudi spasiti tvrtku. Spoznaje da ne postoji nešto kao što je uspjeh preko noći – postoje samo bezvremena načela koja čovjeku pomažu da se izdigne iz bezimenog mnoštva, nadiđe sve okolnosti i, kao iznimna osoba, ostavi trag u ljudima i svijetu.

Jon Gordon je autor brojnih knjižnih uspješnica, čiji su govori poticaj za publiku diljem svijeta. Njegova načela iskušale su nebrojene tvrtke s popisa najuspješnijih tvrtki prema odabiru časopisa Fortune 500, kao i školski sustavi, bolnice, sportski timovi i neprofitne organizacije.

Zainteresirani mogu posjetiti njegovu stranicu JonGordon.com ili se povezati s njime na Twitteru – @JonGordonll

Gordon, Jon: Drvodjelja