Obavijest korisnicima – Zakasnine i opomene

Obavijest korisnicima – Zakasnine i opomene

Još jednom vam želimo skrenuti pažnju na redovan povrat ili produženje posuđene građe. Produženje se može obaviti osobno u Knjižnici, pozivom na broj 031/381-307 te putem korisničkog računa koji se nalazi uz naš e-katalog (http://161.53.208.100/lb02/search.html). Putem korisničkog računa možete obaviti produženje i kada mi ne radimo!

Svakako pripazite na redovit povrat jer računalo bilježi zakasninu po danu i po knjizi 0,50 kn! Također, uskoro krećemo s opomenama – opomene se šalju korisnicima kojima je zakasnina krenula teći prije 30 dana. Na početku, opomene ćemo obavljati telefonskim putem što je brže i efikasnije. Nemojte zanemariti opomenu jer iznos zakasnine ostaje zabilježen uz vaš broj iskaznice i ime i prezime sve dok ne vratite knjigu. Primjerice, ako odlučite za 4 godine produžiti članstvo, u sustavu će ostati zabilježena zakasnina i nevraćena građa. Sve dok ne podmirite sva dugovanja prema knjižnici, niste u mogućnosti koristiti knjižnične usluge.

Sve o novostima vezano za knjižnične usluge možete pogledati na našoj mrežnoj stranici u Vodiču za korisnike (https://www.czk-cepin.hr/vodic-za-korisnike/), informirati se putem telefona 031/381-307 ili putem e-maila posudba@czk-cepin.hr . Slobodno nas kontaktirajte i ne ustručavajte se pitati ako Vam nešto nije jasno.