OBAVIJEST O MOGUĆNOSTIMA POSUDBE ZA VRIJEME REVIZIJE

OBAVIJEST O MOGUĆNOSTIMA POSUDBE ZA VRIJEME REVIZIJE

U narednom periodu zatvorenosti Knjižnice za korisnike zbog revizije fonda, u maloj kućici-knjižnici (ispred Knjižnice) moći ćete razmjenjivati naše ranije otpisane naslove. Kućica inače funkcionira po principu besplatne posudbe. Knjige možete vratiti kako bi ih i drugi posudili, a možete donijeti i neke svoje naslove koje želite podijeliti s drugima.

Osim toga, zahvaljujući dobroj suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Đakovo, mještanima će općine Čepin biti omogućen tromjesečni besplatan upis u njihovu Knjižnicu i posudba e-knjiga putem Zaki Booka. Potrebno je ispuniti online pristupnicu https://www.djknjiznica.com/tromjesecno-besplatno-clanstvo-za-opcinu-cepin/ , a detaljne su upute o usluzi na poveznici: http://www.djknjiznica.com/kultura/knjiznica-dolazi-k-tebi/

Kada ispunite pristupnicu, dobit ćete broj iskaznice i PIN. Ukoliko se slučajno ne snađete, naše ljubazne kolegice možete i nazvati telefonom, svesrdno će pomoći.

Kada vi ne možete u Knjižnicu, Knjižnica dolazi k vama! U 2021. godini – Godini čitanja, lijepom prijateljskom suradnjom naše kolege omogućuju čitanje našim mještanima za vrijeme zatvorenosti naše Knjižnice. Zahvaljujemo im na tome!