Održana radionica ukrašavanja uskrsnih jaja

U utorak, 24. ožujka, u 17:30, u knjižnici je održana prigodna radionica ukrašavanja uskrsnih jaja. Vodila ju je gospođa Lucija Meleš. Poučila nas je kako kreativnost, uz vrlo malo uloženih sredstava, urodi lijepim unikatnim dekoracijama kojima prigodno možemo uresiti svoje domove i radna mjesta.

Pokazala nam je kako jaja obojiti sprejom u željenoj boji te sitnim ukrasima, bojama i trakicama jednostavnom jajetu udahnuti novi, glamurozni izgled kroz koji će progovarati naš jedinstveni svijet mašte. Kako konačno imamo kutak u koji možemo smjestiti prigodnu uskrsnu dekoraciju grana okićenih jajima, kreativne su ih ruke naših vještih sudionika radionice iskitile svojim rukotvorinama. Unijeli smo dašak uskrsne radosti u svoj radni prostor, a sigurni smo da će uveseljavati i naše korisnike.

Gospođa je Lucija svoju mirovinu zaradila kao službenica Hrvatske pošte. Dugogodišnja je korisnica knjižice te nam je znala darovati pokoji svoj uradak kako bismo i svoj radni prostor prigodno ukrasili. Sudjelovala je u brojnim humanitarnim akcijama Caritasa, a i prijateljica je SOS sela. Njezin je dom ispunjen rukotvorinama i cvijećem. Na zidovima se istječe zlatovez te se nadamo da će nas na nekoj od narednih radionica poučiti i ovoj lijepoj vještini. Već se sada radujemo!