Posjet učenika 2. c razreda OŠ M. Krleže Čepin

Posjet učenika 2. c razreda OŠ M. Krleže Čepin

U srijedu, 25. siječnja, posjetili su nas i učenici 2. c razreda OŠ M. Krleže Čepin.
Upoznati su s radom Knjižnice te raznovrsnom knjižničnom građom: slikovnicama, knjigama za djecu, enciklopedijama, crtanim filmovima i društvenim igrama, zvučnim knjigama  i elektroničkom građom. Upoznati su kako mogu koristiti računala  i sudjelovati na radionicama, kazališnim predstavama i svim programima namijenjenim djeci. Građa iz Čitaonice im je dostupna u Kutku za djecu.
Uvijek moramo posebno naglašavati pravila ponašanja u Knjižnici i s knjižničnom građom kako bismo njezinu dostupnost osigurali što većem postotku naše populacije. Vjerujemo da možemo zadovoljiti sve njihove obrazovne i rekreacijske potrebe, ali i znatiželju.
Osim ovog uvodnog posjeta Knjižnici, dogovorili smo i narednu suradnju: kroz organizaciju radionica ili nastavnog sata u Knjižnici, sata lektire ili bilo kojeg njihovog prijedloga i potrebe.
Nadamo se da će se većina, ako ne svi, učlaniti u Knjižnicu. Roditelje pozivamo da ispune pristupnice bilo fizički u Knjižnici ili online. Također ih pozivamo da prate najave naših aktivnosti kako bi uključili svoju djecu. Pozvani su da već u četvrtak, 2. veljače, u 17 sati dođu na zajedničko čitanje naglas kroz naš program „Vrijeme je za priču…“.