Posjet učenika 2. a razreda OŠ M. Krleže Čepin

Posjet učenika 2. a razreda OŠ M. Krleže Čepin

U srijedu, 25. siječnja, posjetili su nas učenici 2. a razreda OŠ M. Krleže Čepin s učiteljicom Doroteom Marić Popović.
Upoznati su s radom Knjižnice te saznali kako su im, osim knjiga, dostupni crtani filmovi i društvene igre, da mogu koristiti računala i sudjelovati na radionicama, kazališnim predstavama i svim programima namijenjenim djeci. Građa iz Čitaonice im je dostupna u Kutku za djecu. Učenici su naglas čitali priču „Vera među knjigama“.
Neki su od njih sudjelovali na radionicama crtanja 3D olovkama te izazvali radoznalost i u ostalih pa ćemo za njih uskoro organizirati novi ciklus radionica.
Uvijek moramo posebno naglašavati pravila ponašanja u Knjižnici i s knjižničnom građom kako bismo njezinu dostupnost osigurali što većem postotku naše populacije. Vjerujemo da možemo zadovoljiti sve njihove obrazovne i rekreacijske potrebe, ali i znatiželju.
Nadamo se da će se većina, ako ne svi, učlaniti u Knjižnicu. Roditelje pozivamo da ispune pristupnice bilo fizički u Knjižnici ili online. Također ih pozivamo da prate najave naših aktivnosti kako bi uključili svoju djecu. Pozvani su da već u četvrtak, 2. veljače, u 17 sati dođu na zajedničko čitanje naglas kroz naš program „Vrijeme je za priču…“.