Svečano otvorena samostalna izložba slika Stjepana Juriše

Svečano otvorena samostalna izložba slika Stjepana Juriše

U suradnji s Likovnom udrugom Čepin svečano smo otvorili samostalnu izložbu Stjepana Juriše u galerijsko-izložbenom prostoru Knjižnice “Knjige & Slike”.

U utorak, 14. prosinca, otvorenju su prisustvovali mnogi članovi Udruge i ostali zaljubljenici u umjetnost koji su došli podržati rad umjetnika. Nakon uvodnih riječi ravnatelja Centra za kulturu Čepin Željka Mamića, prisutnima su o likovnom stvaralaštvu Stjepana Juriše govorili predsjednik likovne udruge Branko Jalovičar i potpredsjednica udruge Edita Starčević. Prisutne je pozdravio i sam autor likovnih djela Stjepan Juriša. Umjetnik se ozbiljnije počinje baviti slikarstvom još 1982. godine kad kao apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Splitu upoznaje određeni slikarski krug. Do danas broji preko 100 skupnih i samostalnih izložbi.

Uz prigodan domjenak posjetitelji su mogli uživati u likovnim radovima umjetnika, a izložba će narednih mjeseci biti izložena u našem prostoru te vas pozivamo da nas posjetite i uživate u likovnom izričaju Stjepana Juriše.