Bibliocikliranje Osijek-Čepin u petak, 24.svibnja

Bibliocikliranje Osijek-Čepin u petak, 24.svibnja

NAŠA JE KNJIŽNICA JEDAN OD SUORGANIZATORA BICIKLIJADE OSIJEK-ČEPIN 2019. U ZNAK PODRŠKE NACIONALNOJ KAMPANJI ZA OSOBE S TEŠKOĆAMA ČITANJA I DISLEKSIJOM “I JA ŽELIM ČITATI!”

U petak, 24. svibnja. 2019., održat će se tradicionalna FFOS biciklijada koja se ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom “I ja želim čitati”.
Organizator je biciklijade Filozofski fakultet Osijek u suradnji s Klubom studenata informacijskih znanosti Libros, Knjižnicom Centra za kulturu Čepin, Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Društvom knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema te osječkim ogrankom Hrvatskog čitateljskog društva.
Okupljanje sudionika, uz kratak popratni program, počinje u 9:30 sati u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Polazak je planiran za 10 sati, a povratak je predviđen oko 12:30. U okviru biciklijade predviđen je kraći program i obilazak naše knjižnice. U programu “Čitanje i igranje društvenih igara na dekicama” pridružit će nam se učenici OŠ Miroslava Krleže Čepin.
POZIVAMO MJEŠTANE I KORISNIKE KNJIŽNICE DA NAM SE PRIDRUŽE U 11 SATI ISPRED KNJIŽNICE TE NA TAJ NAČIN ZAJEDNO PODRŽIMO KAMPANJU “I JA ŽELIM ČITATI!”. Možete  ponijeti svoju omiljenu priču ili igru i podijeliti užitak s nama 

Sudjelovanje na biciklijadi potrebno je prijaviti najkasnije do ponedjeljka, 20. svibnja 2019., na e-mail: bibliocikliranjeos@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime te dob sudionika. Za one sudionike koji nemaju vlastiti bicikl, osiguran je određeni broj besplatnih bicikala (obvezno u prijavi navesti da je potreban bicikl). Za sudionike mlađe od 16 godina obvezno je nošenje zaštitne kacige.
U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa.
Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona:
+385 (0)31 211 272

Detaljnije o kampanji na: https://www.facebook.com/pg/IJaZelimCitati