Cvjetnica u Knjižnici

Cvjetnica u Knjižnici

U srijedu, 16. ožujka, posjetili su nas naši “mali-veliki” prijatelji iz DV Zvončić: srednja vjerska skupina i odgojiteljice Gina Tolj i Željka Hefer. Priredile su nam program iznenađenja povodom blagdana Cvjetnice.

Naglasak stavljaju na Godinu milosrđa te su nas obilno darivali: njihovom slikovnicom Cvjetnica, pisanicom Zekanom, vjesnicima proljeća, zdjelom i laticama kojima se treba umiti kako bi nam lica bila čišća i ljepša i košarom maslinovih grančica s našeg Jadrana koje ćemo proslijediti korisnicima kako bi se pripremili za blagdan Cvjetnice. Osim toga, odgojiteljica Gina Tolj je animirala djecu i roditelje uključivši ih u našu akciju “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj, tuđe srce obraduj” i predala nam prikupljene slikovnice koje ćemo proslijediti bolesnoj dječici. Od srca im HVALA!

Djeca su izvela Proljetni igrokaz i pjevala te, kao i uvijek, unijevši toliko ljepote, radosti i osvježenja, doprinijeli duhovnoj pripremi za nadolazeće blagdane Cvjetnice i Uskrsa. Knjižnica nam sada u potpunosti odiše proljećem i duhom nadolazećih blagdana!