Promocija knjige “Ja, pa ja i opet ja!” Josipe Pavičić

Promocija knjige “Ja, pa ja i opet ja!” Josipe Pavičić

Pridružite nam se na promociji knjige “Ja, pa ja i opet ja!” autorice Josipe Pavičić i predavanju na temu podizanja svijesti o narcisima i narcisoidnosti u društvu.
“Ja pa ja i opet ja!” knjiga je ilustrirana istinitim pričama s kojima se mnogi od nas mogu poistovjetiti i možda u njima prepoznati slična osobna iskustva, a uz pomoć tehnika i alata koje nam Josipa nudi možemo naučiti kako prepoznati „narcisa“, ali i što bezbolnije i brže iscijeliti se ako nam se ipak dogodi ljubav ili bliski susret s njim. Navedena je knjiga pisana kao svojevrsni priručnik za preživljavanje veze s narcisom, kako ih prepoznati i kako ih se riješiti, a predavanje o tom rastućem problemu u društvu održat će sama autorica.
Posjetitelji će imati priliku i osobno upoznati autoricu te zatražiti njezin potpis na svoj primjerak knjige te jedinstvenu priliku za blizak kontakt s književnom kreatoricom.
Svi ljubitelji književnosti i umjetnosti pozvani su da se pridruže ovoj jedinstvenoj večeri u društvu Josipe Pavičić i uživaju u uzbudljivom putovanju kroz stranice njezine nove knjige.
Više informacija: https://josipapavicic.com/